-Δελτίο Τύπου Τομεάρχη Εξωτερικών σχετικά με τα όσα είπε σε βάρος της Ελλάδος ο Πρόεδρος του αποκαλούμενου "Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου" Τοντόρ Πετρόφ

Τιμή: 0.00€ Αγορά Wishlist
Τρίτη 12 Ιουνίου 2012
 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών,       κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στα όσα είπε σε βάρος της Ελλάδος ο Πρόεδρος του αποκαλούμενου “Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου”, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

“Οι δηλώσεις κατά της Ελλάδος του Τοντόρ Πετρόφ, Προέδρου του αποκαλούμενου “Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου”, κινούνται μεταξύ του επικίνδυνου και του γελοίου.

 

Ο ίδιος, εξέχον στέλεχος του διεθνούς μηχανισμού προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, που έχει στήσει το καθεστώς Γκρούεφσκι, αναμηρυκάζει τα γνωστά ψεύδη, στα οποία εξακολουθούν να επιμένουν οι Σκοπιανοί όλα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο, όπως φάνηκε και κατά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο.

 

Το γελοίο του πράγματος όμως δεν καθιστά τον κ. Πετρόφ ακίνδυνο, διότι τέτοιου είδους απόψεις όταν διακινούνται σε χώρες του εξωτερικού, όπου οι κοινωνίες δεν έχουν τη σωστή πληροφόρηση, δημιουργούν εντυπώσεις, που δεν κάνουν καλό στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό της Διασποράς.

 

Γι αυτό και οι εν γένει δραστηριότητες του αποκαλούμενου “Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου” πρέπει να παρακολουθούνται ακόμη στενότερα από την επίσημη διεθνή εκπροσώπηση του Ελληνικού κράτους, για να ακυρώνεται στην πράξη κάθε απόπειρα παραπληροφόρησης της διεθνούς κοινής γνώμης από τα όργανα της Σκοπιανής προπαγάνδας.”